How to make Korean-style bok choy salad with soybean sauce

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Bok choy salad with soy sauce is a nutritious and refreshing dish, suitable for light meals while still ensuring enough nutrients.

Bok choy salad with soy sauce is the perfect combination of the rich flavor of fermented soybeans and the cool taste of bok choy. This is a dish that is not only aesthetically appealing but also very healthy.

Bok Choy, also known as bok choy, is a cruciferous vegetable, rich in vitamin C, vitamin K and antioxidants, helping to increase resistance and support digestion. When combined with soybean sauce - a traditional Korean spice, this salad will bring interesting experiences to family meals on the weekend.

To make bok choy salad with soy sauce, prepare ingredients including 5 bok choy plants, roasted sesame seeds, 60g fermented soybeans, 10g Korean chili powder, 10g Korean chili sauce (Gochujang), 5ml soy sauce , 1 green onion, 5ml honey, 2 cloves of garlic, 10ml sesame oil and some other basic spices.

Once you have prepared all the above ingredients, housewives should proceed to make soybean sauce. In a large bowl, combine fermented soybeans, Korean chili powder, Korean chili sauce, soy sauce, sliced ​​green onions, honey, minced garlic, and toasted sesame oil.

Mix the ingredients well until the mixture is well combined. This is the important sauce to create the deliciousness of the salad with a harmonious combination of rich, mildly spicy and sweet taste.

Boil a pot of water, then blanch the bok choy for about 1 minute. The goal is to soften the white stem of the cabbage without losing its natural crunch and sweetness.

After blanching, take the bok choy out and immediately soak it in cold water to keep its green color. Then, use your hands to gently squeeze the bok choy to remove excess water to help it stay crispy and not soaked in water.

Put the drained bok choy into the bowl of soybean sauce and gently mix with your hands so that the bok choy absorbs the spices evenly. Using your hands to mix will help the spices soak into the cabbage leaves. Then sprinkle roasted sesame on top to add a rich flavor.

Tuấn Đạt (T/ Hợp)
TIN LIÊN QUAN

Làm món salad khoai tây sốt kem béo ngậy, bổ dưỡng

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Các bà nội trợ có thể tham khảo và chế biến món salad khoai tây sốt kem thơm ngon, béo ngậy đổi vị cho bữa cơm gia đình ngày đầu tuần.

Chế biến salad ngon ngọt với đào và củ dền

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Salad đào và củ dền là sự kết hợp hoàn hảo giữa hương vị tươi mát và mang lại nhiều bổ dưỡng.

Salad xoài bơ cùng giấm balsamic giải nhiệt mùa hè

Tuấn Đạt |

Salad hoa quả với nguyên liệu xoài và bơ cùng giấm balsamic là món ăn bổ dưỡng, giải nhiệt mùa hè.

Ra mắt Tủ sách điện tử Tổng Bí thư Nguyễn Phú Trọng

Vương Trần |

Tủ sách điện tử Tổng Bí thư Nguyễn Phú Trọng là cơ sở dữ liệu quý, phục vụ nghiên cứu, học tập và vận dụng trong sự nghiệp xây dựng và bảo vệ Tổ quốc.

Ông Trump nhún nhảy 40 phút trong cuộc vận động tranh cử

Song Minh |

Cựu Tổng thống Donald Trump kết thúc cuộc vận động tranh cử ở Pennsylvania bằng cách nhún nhảy theo nhạc suốt 40 phút.

Vàng phát huy vai trò như một loại tiền tệ toàn cầu

Phương Anh (Theo Kitco) |

Theo Kitco - trước diễn biến căng thẳng địa chính trị, các ngân hàng trung ương có thể sử dụng vàng để thanh toán thương mại quốc tế.

Hezbollah kêu gọi ngừng bắn, nếu không sẽ giáng đòn "đau đớn"

Bùi Đức |

Hezbollah quyết giáng một đòn “đau đớn” lên Israel nếu chiến tranh vẫn tiếp tục ở Lebanon.

Nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung nói về "ca sĩ giàu nhờ 1 bài hát"

Nhóm Pv |

Nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung tiết lộ việc ca sĩ/nhạc sĩ giàu lên, mua nhà mua xe bằng 1 bản hit là điều có thể.

Make a creamy, nutritious potato salad

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Housewives can refer to and prepare a delicious, fatty and flavorful potato salad with creamy sauce for family meals on the first day of the week.

Make a juicy salad with peaches and beets

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Peach and beetroot salad is the perfect combination of fresh flavor and lots of nutrition.

Avocado mango salad with balsamic vinegar cools the summer

Tuấn Đạt |

Fruit salad with mango and avocado with balsamic vinegar is a nutritious, cooling summer dish.