How to make Korean-style bok choy salad with soybean sauce

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Bok choy salad with soy sauce is a nutritious and refreshing dish, suitable for light meals while still ensuring enough nutrients.

Bok choy salad with soy sauce is the perfect combination of the rich flavor of fermented soybeans and the cool taste of bok choy. This is a dish that is not only aesthetically appealing but also very healthy.

Bok Choy, also known as bok choy, is a cruciferous vegetable, rich in vitamin C, vitamin K and antioxidants, helping to increase resistance and support digestion. When combined with soybean sauce - a traditional Korean spice, this salad will bring interesting experiences to family meals on the weekend.

To make bok choy salad with soy sauce, prepare ingredients including 5 bok choy plants, roasted sesame seeds, 60g fermented soybeans, 10g Korean chili powder, 10g Korean chili sauce (Gochujang), 5ml soy sauce , 1 green onion, 5ml honey, 2 cloves of garlic, 10ml sesame oil and some other basic spices.

Once you have prepared all the above ingredients, housewives should proceed to make soybean sauce. In a large bowl, combine fermented soybeans, Korean chili powder, Korean chili sauce, soy sauce, sliced ​​green onions, honey, minced garlic, and toasted sesame oil.

Mix the ingredients well until the mixture is well combined. This is the important sauce to create the deliciousness of the salad with a harmonious combination of rich, mildly spicy and sweet taste.

Boil a pot of water, then blanch the bok choy for about 1 minute. The goal is to soften the white stem of the cabbage without losing its natural crunch and sweetness.

After blanching, take the bok choy out and immediately soak it in cold water to keep its green color. Then, use your hands to gently squeeze the bok choy to remove excess water to help it stay crispy and not soaked in water.

Put the drained bok choy into the bowl of soybean sauce and gently mix with your hands so that the bok choy absorbs the spices evenly. Using your hands to mix will help the spices soak into the cabbage leaves. Then sprinkle roasted sesame on top to add a rich flavor.

Tuấn Đạt (T/ Hợp)
TIN LIÊN QUAN

Làm món salad khoai tây sốt kem béo ngậy, bổ dưỡng

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Các bà nội trợ có thể tham khảo và chế biến món salad khoai tây sốt kem thơm ngon, béo ngậy đổi vị cho bữa cơm gia đình ngày đầu tuần.

Chế biến salad ngon ngọt với đào và củ dền

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Salad đào và củ dền là sự kết hợp hoàn hảo giữa hương vị tươi mát và mang lại nhiều bổ dưỡng.

Salad xoài bơ cùng giấm balsamic giải nhiệt mùa hè

Tuấn Đạt |

Salad hoa quả với nguyên liệu xoài và bơ cùng giấm balsamic là món ăn bổ dưỡng, giải nhiệt mùa hè.

Điểm mới trong quy định về phân phối kinh phí công đoàn 2%

Nhóm phóng viên |

Dự thảo Luật Công đoàn (sửa đổi) không quy định việc phân phối kinh phí công đoàn khi có nhiều tổ chức đại diện của người lao động.

Video cận cảnh vụ tấn công khủng bố ở Thổ Nhĩ Kỳ

Thanh Hà - Hữu Chánh (Nguồn: AFP) |

Ít nhất 5 người thiệt mạng và 22 người khác bị thương trong vụ tấn công vào trụ sở của công ty hàng không vũ trụ và quốc phòng Thổ Nhĩ Kỳ TUSAS ngày 23.10.

Diện mạo đô thị Huế khi lên thành phố trực thuộc Trung ương

PHÚC ĐẠT - NGUYỄN PHONG |

HUẾ - Đô thị Huế khi thành thành phố trực thuộc Trung ương là đô thị đặc sắc về sinh thái, cảnh quan, thân thiện môi trường và thông minh.

Xét xử 6 bị cáo vụ cháy karaoke An Phú khiến 32 người chết

ĐÌNH TRỌNG |

Ngày 24.10, TAND tỉnh Bình Dương đã mở phiên tòa sơ thẩm vụ án sai phạm để xảy ra cháy karaoke An Phú khiến 32 người chết.

Trạm bơm tiền tỉ, chưa nghiệm thu đã thanh toán tiền rồi bỏ hoang hơn 4 năm

PHÚC ĐẠT |

Công trình trạm bơm trị giá 1,5 tỉ đồng ở xã Hương Phong (TP Huế) bị bỏ hoang hơn 4 năm nay, điều đáng nói, khi công trình chưa thể hoạt động, chưa nghiệm thu, chủ đầu tư là UBND xã Hương Phong đã đem tiền đi thanh toán cho đơn vị thi công.

Làm món salad khoai tây sốt kem béo ngậy, bổ dưỡng

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Các bà nội trợ có thể tham khảo và chế biến món salad khoai tây sốt kem thơm ngon, béo ngậy đổi vị cho bữa cơm gia đình ngày đầu tuần.

Chế biến salad ngon ngọt với đào và củ dền

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Salad đào và củ dền là sự kết hợp hoàn hảo giữa hương vị tươi mát và mang lại nhiều bổ dưỡng.

Salad xoài bơ cùng giấm balsamic giải nhiệt mùa hè

Tuấn Đạt |

Salad hoa quả với nguyên liệu xoài và bơ cùng giấm balsamic là món ăn bổ dưỡng, giải nhiệt mùa hè.