2 new and delicious ways to make Mojito Kiwi

Tuấn Đạt |

Mojito Kiwi is a refreshing drink with a unique and delicious flavor, very suitable for summer gatherings.

Mojito Kiwi is not only the perfect combination of the flavors of kiwi, mint and lemon but also brings a refreshing, refreshing feeling.

With the two recipes below, housewives will be able to easily create impressive Kiwi Mojito glasses to entertain family and friends.

Golden Kiwi Mojito

Golden Kiwi Mojito is a drink with a sweet and refreshing flavor from golden kiwi fruit. This drink will definitely satisfy everyone because it is easy to drink and delicious.

Ingredients for the preparation will require 2 golden kiwis, mint leaves, 2 lemons, 2 tablespoons, agave syrup, 120ml white rum, ice and 240ml soda.

Next, cut the kiwi in half and use a spoon to scoop the fruit into two glasses, 1 kiwi in each glass. Add 5 mint leaves to each glass along with the juice of 1 lemon. Use a pestle to puree the kiwi, mint and lemon mixture until the mint releases its scent.

Add 1 tablespoon (about 15ml) of agave syrup and about 30 - 60ml of white rum to each glass and stir everything until well combined. Fill each glass with ice and add 120ml of soda, decorate with a few mint leaves and you're ready to enjoy.

Kiwi Lime Mojito

Kiwi Lime Mojito offers a refreshing taste of kiwi and green lime, combined with mint to create a fresh version of the classic Mojito.

To make Kiwi Lime Mojito, housewives need to prepare 240ml of water, 200g of sugar, and 2 mint branches to make mint syrup. For Mojito, prepare mint leaves, 3 lemon slices, 45ml mint syrup, 45ml pureed kiwi, 60ml rum, ice cubes, soda, and kiwi slices for decoration.

Prepare mint syrup by adding water and sugar in a small pot. Bring to a boil, stirring well until the sugar dissolves completely. Lower the heat and simmer for about 5 minutes. Turn off the stove, put mint leaves in the pot and let cool and then put in the refrigerator for at least 1 - 2 hours. Filter out mint leaves before using.

Next, gently dilute the mint leaves in a glass with lemon wedges and mint syrup. Stir kiwi puree with rum, ice cubes, and a little soda into a glass. Decorate with mint leaves and kiwi slices on top to make it eye-catching before enjoying.

Tuấn Đạt
TIN LIÊN QUAN

Pha chế mocktail vải cốt dừa thơm ngon, giải nhiệt mùa hè

Tuấn Đạt (T/ Hợp) |

Mocktail vải cốt dừa là thức uống lý tưởng và cũng rất dễ pha chế để thưởng thức cùng gia đình trong mùa hè nắng nóng.

Mẹo pha chế nước Mojito chanh leo giải khát mùa hè

Tuấn Đạt |

Bí quyết về cách pha chế Mojito chanh leo mát lạnh mà các bà nội trợ có thể tham khảo để cả gia đình cùng thưởng thức vào ngày hè nóng nực.

Những thứ nên và không nên pha chế cùng nước cam

Tuấn Đạt (Theo Health) |

Theo các chuyên gia đến từ tạp chí sức khỏe Health, có những thứ nên và không nên pha chế cùng nước cam khi sử dụng.

Ngắm mùa lúa chín ở Hà Giang vẹn nguyên sau bão lũ

Đan Thanh |

Không chịu ảnh hưởng nhiều sau bão số 3, ruộng bậc thang ở các huyện Vị Xuyên, Hoàng Su Phì đang vào mùa lúa chín đẹp, thu hút khách trở lại Hà Giang.

Điện Biên xuất hiện thêm cung trượt đe dọa nhiều hộ dân

NHÓM PV |

Nhiều vết nứt tạo thành cung trượt lớn đang đe dọa nguy cơ mất an toàn đối với nhiều hộ dân tại TP Điện Biên Phủ, tỉnh Điện Biên.

Ngầm tràn ngập sâu, Quảng Bình cảnh báo dân không di chuyển

CÔNG SÁNG |

Do ảnh hưởng bão số 4, từ 7 giờ sáng 20.9, địa bàn tỉnh Quảng Bình vẫn còn nhiều ngầm tràn nước ngập sâu, chảy xiết và chia cắt cục bộ.

Bão số 4 Soulik suy yếu vẫn có thể tàn phá Thái Lan

Khánh Minh |

Bão số 4 Soulik dù đã suy yếu thành áp thấp nhưng dự kiến sẽ mang theo mưa lớn đến Thái Lan.

Ảnh hưởng thi công âu thuyền, nhà dân bị ngập sâu trong nước

YẾN PHƯƠNG - TẠ QUANG |

Việc thi công công trình Âu thuyền Cái Khế đã khiến nhiều nhà dân tại TP Cần Thơ bị lún, nứt nghiêm trọng và ngập sâu trong nước.